Премијерно премијера Премијера

Кад Премијер Србије вели да је од великог значаја што је био у Индији за све нас и узгред попљује све кандидате за председника Србије, осетиш се да си грађанин другог реда. Премијеру Србије, ја сам грађанин Србије и нисам за твоју политику али сам рецимо за Сашу Јанковића. Са којим правом вређаш све нас који нисмо уз тебе? Ти си Премијер свих грађана Србије и можеш ли да престанеш да нас сврставаш као домаће издајнике?

Лицемерно је то што Вучић проглашава Јанковића и Јеремића за неке плаћенике а у исто време седи заједно са свим тим што као плаћају ову двојицу.

672x672_citat

Ко си ти Александре Вучићу?

Опасно је данас нарушити власт, одмах се устреме на такве који могу угрозити њихове фотеље. Не преза се ни од чега. Када је сад кренула овако прљава кампања како ће се само то све одвијати у фебруару и марту?

Премијер себе премијерно сваки дан промовише са оним озбиљним фацама, успореним покретом намештања наочара на носу и плаховитим пљувачинама опозиције. Кад загрми радикал из њега ЕУ му спадне са лица а демократија прсне о под па му морају сваки дан нове маске правити.

Он рачуна на наивност, на патриЈОте и оне којима вазда прети спољни непријатељ који би да наруши тјековине народне борбе. А такви су настали за време друга Тите па су ишли на Косово поље на мутирање свести и заволели Слобу Милошевића, а Слоба дрекно: “ Нико не сме да вас бије“. Е такви мутанти данас бирају власт а ми који смо их онда победили нисмо били довољно дрски и безобразни па су нас ови тим манирима које ми немамо поново надјачали.

У СНС-у можеш видети искусног митингаша са Ушћа или Јуловце а све се то помешало са бившим радикалима. Та чорба је као у цртаћу Сунђер Боб где Планктон има Кофу с помијама ресторан. И вечито Планктон јури Кебин тајни рецепт за пљеску.

Оно што стварно забрињава је да ми и даље масовно ћутимо као народ, још гледамо своја посла и никако да видимо да су та посла постала наша посла. Криза више не удара само оне који су били већ на ивици сиромаштва, криза удара по свим фронтовима. И последње паре из сламарице трошимо зарад мира и нејебавања са влашћу. И шта онда кад све оде? Па онда смо сви, сви, сви постали његови а он такве своје заполси у јефтину радну снагу…

Чињеница говори да смо срозали достојанство. Данас људи раде у хладним халама фабрика јер морају, немају куд. Примају 25000 динара и трпе огромну штету по своје нерве и здравље. Мислите ли да је нормално то тако радити? Па није али је тако. Е па све док је тако ми смо у добровољном ропству и онда шта више рећи?

karik-pol-selfi-s

На крају свега ова карикатура све је рекла…

Advertisements