Јеремија пали топа и опизицију у парампарчад…

Ево нама за изборе и новог кандидата за председника Србије и зове се Вук Јеремић. Искрено речено и није ми нешто епохијално више је разочаравајуће. Могли смо имати једног опозиционог кандидата и референдумске изборе ОНИ или МИ! Али трт Милојка што би рекле бабе. Нада је потонула појавом Јеремића. Јеремија пали топа али сад смо тропа… Јеремић је чист политичар за разлику од Саше Јанковића који је оперативац и више пасује као човек из народа. Јеремић је више позер, медијски тип човека који вешто имитира политичаре из иностранства, сав је укочен и некако превише пластифицвиран. Саша Јанковић по мени је сасвим природан човек који је конкретно показао да уме и да сме а и може. Конкретно се борио за народ и његова права.

FoNet-JEREMIÆ-VESTERVELE
Вук Јеремић

Мој глас и даље је резервисан за Сашу Јанковића јер остали су ми неуверљиви. Бошко Обрадовић греши ако има намеру да буде кандидат јер само расипа гласове и џабе лепи ових дана плакате по трафо станицама. Нису ми јасни ови лидери који нису свесни да немају шансе за победу или знају све то али свесно расипају снагу која може победити СНС кандидата. За кога бре ви радите???

sasa-jankovic-foto-nebojsa-mandic-1448316825-790409
Саша Јанковић

Народу су странке огадиле, мени лично је више мука од разних ликова из странки са заставицама и фотошопираним осмесима. Уместо да покажете снагу уједињења која би верујем покренула народ ви опет тезгарите у узборној трци. Господо од мене немате глас и тачка. Мој глас је резервисан за Сашу Јанковића уколико се нешто не дај Боже не промени 😉 Разлог је јасан Саша је човек из народа, природан је, показао је велику оперативност и вољу да брани нас мале људе од звериша из власти. Цени те то људи, ретко је оних који имају функцију а залажу се несебично за народ…

Уместо да је опозиција села и направила договор и даље се понаша недозрело и уцвељено.

Биће ово чудни избори. Вучић у влади има половни ДОС а опозиција за сада личи као ДОС без мотора и точкова. Вучић има Вука Драшковића, Чеду Јовановића, Вељу Илића, Расима Љајића, Сулејмана Угљанина, Зукорлића, Ивицу Дачића, Кркобабића, Вулина, Шешеља, Марјана Ристичевића, Мају Гојковић ( 80% Радикала) и разних прелетача и ускока. А опозиција има ДС ( похабани и ослабљени) подељен на Тадића и Шутановца. Бошка Обрадовића који оће да буде кандидат. Сашу Радуловића који још ништа не каже шта ће. Прсли ДСС који постоји само формално још. Санду Рашковић која подржава Јеремића и истерана је из ДСС-а. Не могу више ни да се сетим ко то беше опозиција. И самим тим они се деле на разне делове што је по мени комплетни идиотизам!

Сачекајмо још који дан можда се десе и неке позитивне ствари, бар се надам…

Advertisements