Контра тирбина СНС-а ;)

Дедер благо нама да вас три сиђете доле и извидите ситуацију ко је све дошао на трибину. И ко деца кад гледају излог продавнице играчака, широм отворених очију три напредњака буље у народ који је дошао на трибину Косјерског пролећа. Храбро су одолевали невремену које је било напољу. Ко партизани на Игману. Друже команданте непријатеља је млого сунце ти калаисано! Како млого? Па јебига млого је тако је како је. Функционери СНС-а шетају у круг нервозно па се по поду направио кружни путић. Зови команду дјете- нареди председник.

Ало Пожега! Ало! Слабо вас чујем! Дере се председник командант Косјерске напредне бригаде нервозно вртећи ручицу пољског телефона за интерну везу. Ево видите, немци нам дали неку разјебану опрему, па шта ради тај Вучић, што не тражи нешто боље од Ангеле Меркел? И даље председник гунђа. Врти он телефон, врти и коначно доби команду. Ало, шаљите нам интеданску бригаду, требају нам сендвичи оћемо да правимо контра трибину. Ма не треба нам бина човече, правимо контра трибину. Ал’ немој да ми шкомрачите на салами, прошли пут крозу њу види се све. Залупи слушалицу председник.

Након два дана контра трибина…

На бини седе Милијан Стојанић, Зоран Урошевић са гостима из коалиције Ђуром Ликићем, Драганом Тулимировићем. Специјални гост трибине био је плакат Александра Вучића који се налазио у природној величини са насмејаним лицем. Поздравивши госта громким аплаузом Милијан се обрати чланству.

Другови и другарице чланови и чланчице, слушаоци и слушалице. Ситуација је ванредна. Не прети нам поплава воде али слободе итекако. Људи су се побунили против нас и против овог дивног човека који нам је дошао у посету у штампаном формату. Желе да нам одузму привилегије које смо крваво стекли. Желе да нам одузму функције и радна места која смо давали нашима. Шта они мисле да ће победити СНС у Косјерићу? Па господо ако сте желели привилегије учланите се код нас. Да је среће било да се цела општина учлани у СНС па нама би било ко у рају. Имали би партијске послушнике и напредњачку руљу. Али не! Они желе бољи живот а не знају да само ми на то имамо права! ( Громки аплауз). Ђуро Ликић мрда плакат Вучића да испадне како и он ликује…

А онда су на платну пустили преко пројектора најновији видео спот Вучића…

Током пројекције чланство је кукало, неки су искакали из столица, неки су бежали на врата. Милијан је викао станите није ово стварно ово је кобојаги. Тек кад се Вучић пробудио и када је народ схватио да је сањао ову ноћну мору у авиону чланови се смирише. Након пројекције настале су овације. Један члан из Маковишта каже да није бољи филм гледао још од 1967.г. Филм је зајебо и битку на Козари. Чича, није ово филм ово је спот. Ја ја добар филм одбруси чича младом члану. Након пројекције сви су отишли кући напаљени ко некад деца кад су гледала Брус Лија па кад изађу из биоскопа почну да се макљају. Чланови излазе из биоскопа са раширеним рукама имитирајући авион којим пилотира Вучић…

16715891_1282712135132464_6952869567913109838_o

Advertisements