Косјерић се пробудио…

Синоћ у Косјерићу грађанска иницијатива “ Косјерско пролеће “ одржала је веома успешну трибину. Гости су били на високом нивоу са конкретним причама. Локални фронт из Краљева и професорка Србијанка Турајлић разговарали су са грађанима Косјерића о проблемима и решењима. Да ли је решење нађено време ће показати али оно што могу рећи сигурно да се Косјерић пробудио. Страх је разбијен самим тим што је присуствовао велики број наших грађана.

DSCF0015_lzn.jpg
Фото: Иван Стефановић

Позвали смо наше грађане да дођу и да се договоримо како покренути Косјерић и како га спасити од паразитске власти коју чине странке СНС-ДСС и Нова Србија. Искуства која су нам пренели људи из Локалног фронта Краљево је велико богатство. Пуно значајних савета чули смо синоћ од искусних људи који су се пробудили и победили страначки систем. Ујединили су грађане и кренули сами да се боре за своје Краљево. То је циљ и нас из Косјерића.

dscf0008_lzn
Фото: Иван Стефановић

Трибина је успела, сада је на нама да се реч чује, да се видимо и договоримо за даље кораке. У сваком случају има наде за Косјерић све док је грађанима до њега стало…

Advertisements