Спаситељ…

Сетих се моје старе емисије “ Чекајући петак “ у којој смо се спрдали са многим појавама у друштву. И направим радијску  пародију  Агенција за изнајмљивање сведока “ Сведокана “. У позадини иде песма Нинова “ За тебе би увек лагао и крао “. Нисам ни слутио да ће се појавити разни сведоци у Србији. Најновији су ови Вучићеви сведоци што иду од врата до врата и нуде људима спасеније кроз опредељеније за Вучића. Колико смо се као друштво пореметили то се види на сваком кораку. Један сведочи да је виђо Вучића и шћео да му дотакне мантил не би ли се излечио али није могао од обезбеђења. Овај неки зајебат Синовац божански створен од кампањских небеса из ТВ-е храма. 16730214_1687335264892917_839738238882010748_nНеки Велизар се хвали да се руковао са Вучићем и да од тада нема никаквих проблема са пробавом. И сад му крену сузе кад се сети колико је имао затвора а како уђе у СНС ослободи се муке. Из милоште каже да ће гласати његову пробавиту милу избавиту. Чист сам ко суза, можеш имати и криминалну прошлост али СНС је ко мерикс прашак, опере све мрље из прошлости само је битно да упаднеш и центрифугу. Вучићеви сведоци проповедају како је Христ очистио грехе код Магдалене и да исто то ради и њихов спаситељ. Зашто је у окружењу мафије па не требају лекара здрави но болесни. А није здраво ни бити против криминала. Чуда Вучића су да једно насеље нестане преко ноћи у Београду. Па ево и Београд на води само што није. Колико је Вучић постао божанство у Србији да се она може слободно назвати зидом плача.

Кад смо код чудеса које нам проповедају Вучићеви сведоци и ми у Косјерићу смо имали Вучићевог апостола Милијана који је за један дан запослио 100 људи. Ако је Христос нахранио једним хлебом на хиљаде људи, онда је Милијан запослио 100 за један дан. Е сад што се то нама неверницима није приказало да видимо јер смо неверне Томе па тражимо да пипнемо то је наша ствар јер смо јеретици. Зар ви сумњате у Њега? Надви се Милијан над нама.

Вук Драшковић један од апостола Вучића гонио је некада ову јерес али јави му се  интерес и рече: “ Вуче, зашто ме гониш? “ Ко си ти упита Вук са Равне горе? “ Ја сам онај којег истински волиш “… И од тада Вук се преобрати и подржа Вучића.

Вучићеви сведоци увек питају колебљивце ко је свуд присутан по свим медијима? Па Вучић наш насушни и преко потребни, Он вам се обраћа 24 сата дневно. Хајде реците нам ко то може осим Њега?

А народ похита да види то чудо у Србији. Легенда каже да је једном успео да нахрани сендвичима на хиљаде људи који су изашли из аутобуса. Они трче за Њим да чују проповедање, они су били старе радикалске вере која је пратила старог бога Шешеља.

Верници оца Вучића стварају аскетизам у Србији где се живи на минимализму како би се ослободили материјалних пошасти. Ко је сиромашнији тај је ближи царству небеском или у преводу цркне од глади што би рекли неки злобници. Они што се богате на рачун верника су заправо анђели ове власти јер они узимају од нас да се ми не покваримо у изобиљу пролазности и њима није лако што имају све што можеш имати на овој земљи. Верници им се захваљују што их разрешавају тих искушенија попут добре плате, школовања деце, одлазака на море, исправних аутомобила и сл…

Спавај Србијо Он те чува…

 

Advertisements