Вучића за председника општине Косјерић!

Навелико се праве листе кандидата за локалне изборе у Косјерићу. Напредњаци раде пуном паром. Слатко сам се насмејао једној причи где Милијан Стојанић каже за неког иксана којег је неко предложио да буде на листи да не ваља јер је много искомпромитован. Рече Милијан и оста жив. На листи је наравно Милијан и Зоран Урошевић. То су ипресивне људине од морала, успеха, поштења и принципа. Милијан креће у кампању тако што ће прво да отвори тунел на Буковима. Затим ће да обиђе оних сто људи које је запослио за један дан још две иљаде и тринајесте шваба ударијо. Па ће на брдо Град да покаже медијима Европолис. На крају ће да обиђе и његов највећи успех, капитално дело звано Задушни мост у Ражани. Уједно ће да од пара које је добио као одштету за поплављен мотел Извор направити коктел за свој изборни штаб, с’ обзиром да је у питању 360 000 динара има да се једе и пије.

Зоран Урошевић ће народу представити свој највећи успех а то је читање извештаја радника који су сваки дан писали шта раде. Зоран ће са поносом рећи да је његов посао био да чита шта други раде. Драган Тулимировић ће са поносом показати своје капитално духовно дело крстачу поред пута. Ђуро Ликић ће да бидне уз ДСС јер Ћиро је носиоц топ листе надреалиста заборављеног ДСС-а. Нова Србија фала Богу отрезнила се из напредњачког сна па колико чујем крећу против напредњака. Браво дјецо, једном и ви да убодете како треба 😉

У сваком случају локални избори биће циркусијада. Гласаће све живо што има личну карту. А видим напредњаци раде на привременом оживљавању мртваца па ће то да тестирају по гробљима за време гласања. Нико им није рекао да зомбији постоје само на филму а и Франкештајн је кобајаги.

Мостић којег је однела вода и даље не ниче него све стоји. Можда ће да буде постављен баш на дан избора као случајно 😉 А шташ’ морамо признати да се труде и да су кампањске вреднице наше.

dscf0011
Мостић сликан данас

Носиоц листе за локалне изборе по свему судећи биће Александар Вучић који ће се ето кандидовати за председника општине Косјерић а Ђуро Ликић ће да му бидне замјеник а Милијан Стојанић бит’ ће му савјетник за исхрану док ће Урошевић да му бидне финансијски савјетник. Вучић је медијима изјавио да ето одриче се кандидтуре за председника Србије и да ће пре бити председник општине Косјерић. Биће му част што ће имати овако надарену екипу око себе.

Advertisements