Чаробни гепек…

Да ли је требало да кажем тад, да свратиш опет на стари град? Не, нећу певати ову лепу песму од Другог Начина али ко пева тај зло не мисли. Некад смо имали фирму “ Град “ која је била дика и понос Косјерића. А онда су је појели термити који воле да урушавају дрвену грађу тако што је поједу. Град је данас руина где клинци кришом циркају алкохол а клинке имитирају манекенке са часописа. Падне ту и неког секса и шмрка са све дувком вутрогасаца 😉 Али има једна урбана прича коју ћу вам препричати на свој начин јер ја и даље умирем од смеха. Ви немојте умирати само се смејте.

Како свака бајка почиње тако ће и ова…

15
У тишини стоје фасцикле…

Некада давно негде око две иљадите године када је народ мислио да ће да бидне смак света и да ће нас миленијумска буба све побити један велики мађионичар крио се у Краљеву неко време. То је наш Хари Потер који има невидљиви плашт и може да побегне из сваког предузеће где направи срање. Њега ни судска потерница није могла да пронађе па су снимили филм по њему Харијева потера. Он је зли чаробњак који је пао са Марса и уништава предузећа. Прво је разјебо предузеће Град у Косјерићу али бесна руља радника дигла је куке и мотике али џаба, Хари Потер је огрнуо невидљиви плашт и нестао чак и од суда. Узалуд потернице, узалуд све. А онда је Хари Потер решио да уруши предузеће Ушће! Својим чаробним штапићем издејствовао је да буде директор Ушћа и наравно направио срање јер му је то у опису посла. Бесни радници јурили да га мало измасирају рукама и ногама. Али!Хари Потер Уруш извео је чудесни мађионичарски трик. Лего је у гепек аутомобила и транспортовао се у Краљево. Сви мађионичари света овај трик обожавају и назвали су га “ Чаробни гепек “.

Данас је Хари Потер на листи СНС-а. Може му се јер има ЧАРОБНИ  ГЕПЕК који га телепортује увек до неке нове власти и новог града на ушћу…

Advertisements