Циник!

klinton-vucic-durakovicЈуче сам веровали или не гледао премијера Србије на РТС-у. Морао сам да видим и обновим своје ставове а трудим се да га не гледам. Постао је још препотентнији, дрчан и претећи. Онакво понашање према новинарима је чист цинизам. Александар Вучић опозицију сврстава у насилнике који би да направе Украјински сценарио. Намерно измишља приче којима сеје страх и тиме држи своје гласаче на уздама. Јако је смешно да нас брани премијер чија странка пребија неистомишљенике, где сруше читаво насеље у Београду под фантомкама, где за време избора његови активисти постројавају народ и улазе бахато у друге странке и наређују да не лепе плакате. И наравно сви ми који смо опозиција смо заправо унутрашњи непријатељи и страни плаћеници. Невероватно је то да човек који је седео прошле године са Бил Клинтоном назива нас НАТО плаћеницима. Његова игра може да потраје још неко време али сиромаштво и јед народа расте. Чињеница је да Вучић има доста присталица али и тај балон илузија ће пући. Не можеш све време држати чланство на обећањима и кампањи. Долази до умора, разочарења и осећаја преваре. Не можеш народу причати како нам иде добро а у стварности једва састављамо крај са крајем.

Медији су под његовом шапом, неки нису али ти новинари који дођу код Вучића на конференцију су изложени подјебавањем премијера Србије са циничним прозивкама и претењама. Јуче сам гледао као премијер провоцира екину телевизије Н1. Заиста било је и мени непријатно да гледам премијера своје државе како их гледа лудачки и прца и здрав мозак. А овамо Пинку и студио Б циле миле буци буци буц. Срамота и ниско за једног вођу државе да се тако понаша у двадесет и првом веку. Али ово је Србија у њој сада је то сасвим нормално када влада диктатура једног човека.

Заиста ако народ изабере Вучића за председника Србије на предстојећим изборима можемо ладно да дигнемо руке од свега. Бићемо љубоморни на оне који су побегли из Србије, завидећемо и онима који чисте говна у Фиренци али живе ко људи док овде доктори, професори и радници бивају третирани као марва. Вазда смо подцењивали гастабајтере како они тамо црнче и чисте говнаћ али јеби га дођу са мерџом, направе овде куће, а ми у Србији филозофирамо о поносу којег немамо јер ћутимо за 25 000 динара где нас газде јебу у здрав мозак и сваки час кажњавају са 10 до 20% од плате. Где премијер Србије отме од пензионера 10% а они га хвале да је добар ( не сви). Где нам је жеља да имамо боље плате, где нам је жеља за нормалним животом где ће један одмор на мору да буде сасвим нормалан а не рмбање целог лета за пишљивих 7 дана у Црној Гори. Зашто прихватамо мизеран живот који нам намећу политички хохштаплери? Ако ми као народ не будемо решени да се боримо за стандард живота мислећи да ће нам странке то одрадити онда нисмо ништа друго него робови. Морамо показати јединство и дати до знања политичарима да они нас морају служити а не ми њих. Бем вам труње више…

Advertisements