Да ли нам долазе силеџије у Косјерић?

Да ли ће за време локалних избора у Косјерићу 23 априла ове године Милијан и напредњаци да нас бију јер нећемо да гласамо за њих? Звучи невероватно али верујте ми једном су пробали па што неће и сада? Верујем да ће доћи напредњачки активисти широм Србије да овде уводе ред и закон. Сећам се прошлих избора када су буквално претили свима нама. Сећам се и то да је шеф изборног штаба СНС-ДСС-Нова Србија улазио у ДС и тражио да се склони билборд на мосту јер долази Вучић. Сећам се и претњи активистима СПО-а па и песнице коју је попио један младић из СПО-а. Сећам се и провокација када идем улицом. Сећам се и утеривања страха свештенику и његовој породици у Сечој Реци. Да ли сте то заборавили драги мештани Сече Реке? А да ви сте тада гласали за Расима Љајића…

Да ли да очекујемо поново битанге и силеџије у Косјерићу? Да ли смо ми грађани свесни да су ови наши напредњаци, ДСС-овци, Новосрбијанци допустили насиље у Косјерићу? Да ли треба то да им заборавимо? Па нећемо моћи и да хоћемо, подсетиће нас убрзо на то када дође свита напредњачка или ко што би рекли секта. Вучићеви сведоци куцаће на врата, биће досадни, навалентни и крајње безобразни. Да ли ћемо то допустити овај пут уколико дођу?

На прошлим локалним изборима наједном је било сумњивих лица да ниси могао мирно да шеташ својим градом. Никако не смемо заборавити шта су нам приредили наши мештани који су уз СНС-ДСС и Нову Србију. Ти мештани стајали су иза Милијана Стојанића који је онда у тржном центру изговорио највеће лажи. Ево и снимка да се мало подсетите наших јунака који су се крили иза силеџија.

Ти људи су подржали насиље над народом који није за њихову политику. То је највећа брука коју може неко да подржи. Да ли ћете нам то поново приредити суграђани наши?

 

 

 

Advertisements