Двери у Косјери…

Реално сагледавање предстојећих локалних избора у Косјерићу је конфузно. Већ знамо да ће СНС бити у коалицији са СПС, ПУПС,ЈС и Косјерским Љајићима. Вулинова странка иде самостално. Чујем окупљају се и стари асови социјалиста и праве неку своју листу. ДСС иде самостално као и Нова Србија. Коалиција ДС-СПО-ЛДП већ је све утаначила како и шта. А онда неочекивано велико разочарење је коалиција Стаматовић-ДВЕРИ. Стаматовића овде представљају бивши чланови ДСС-а и разочарани функционери из коалиције СНС-ДСС-НС. Дверима то није требало јер су овим потезом сами себи просули кофу на главу са прљавом водом. Двери су у Косјерићу једина чиста странка и уместо да изађу са причом и маркетингом они се препуштају раљама истрошених политичара који раде за Стаматовића. Стаматовић се бори за Чајетину и Златибор а Косјерић од њега леба нема осим по неких ликова. Потпун фијаско Двери које руку на срце имају веома лош одбор. Једино вреди један човек али је он вероватно надгласан у свему. Од шансе да овде бриљантно протутње и освоје доста гласова, Двери на једну ногу везују букагију звану Стаматовић. Већ од идуће године Двери у Косјерићу уместо да буду још јаче оне ће бити у сенци нечега што ничему не служи осим Стаматовићу који ће остати само председник општине Чајетина.

Двери у Косјерићу нису свесне своје снаге. Немају организационе способности, раде траљаво на маркетингу странке. Заправо одбор ове странке благе везе неама како се то ради. Што је најгоре у одбору су људи који саблажњавају народ својим престрогим верским убеђењем. Па их клинци зову секташима, неки се спрдају да су православне вехабије а неки их зову турбо православци. Тај лош имиџ је настао из неког разлога. Али, ако би се Двери у Косјерићу отвориле према народу онда би ова странка била најајача опозиција у Косјерићу. Можда би ми грађани ту хтели да будемо али нити знамо ко је председник, нити знамо где је странка и коме се обратити. Само их се сећамо по фејсбуку да су разрешавали мистерије света и масонерије док им се локал распада.

Ово је мој јавни апел Дверима да се не упуштају у коалицију са представницима Стаматовића. Двери могу саме да формирају јаку структуру и пуно људи којима је доста испушених политичара. Стаматовић је човек идеалан за Чајетину и сасвим је тупаво дати њему глас за председника Србије. А још је тупавије представљати Чајетину у Косјерићу. Жао ми је што је то тако, жао ми је и људи који су протерани из ДСС-а али колико смо чекали освешћивање тих истих? Не вреди, превише сте засрали господо бивши Коштуничари. Не би требало бар да покварите чисте Двери које нису свесне због неискуства своје снаге…

Advertisements