Позоришна трупа “ Кутлачићи“

Синоћ у Дому културе ври од активиста, чланова странки. Ја помислио неки концерт ал оно предизборна представа са разним глумцима. Кад смо код представе напредњачка позоришна трупа “ Кутлачићи “ спрема наступ по селима. Театрална обећања и луда радовања. Како одиграти представу за народ а уједно прикрити бројне афере које су пратиле коалицију СНС-ДСС-Нова Србија? Како изаћи пред сељаке и обећати им све живо а сакрити да си добио 360 000 динара за одштету од поплава у свом мотелу? Како објаснити људима да ће баш сад ако их буду гласали потећи мед и млеко а за четири године јебига није било ни меда ни млека, до душе јесте али само за функционере. Гледам оне људе који су у СНС-у и не могу да верујем да они верују у ту идеју да ће СНС спасити Косјерић. Па шта урадисте за четири године напредњаци? Запослили сте своје кадрове! Прекречили Дом здравља и свечано га отворили а овамо са друге стране неће нико да каже како се Дом здравља мучи да региструје санитете. Неће да кажу како је тешко због лошег система државе набавити и игле. Али нема везе ајмо да подржимо тај систем јер нам даје плату. Ајмо да прекречимо установу и да прикажемо споља као је све лепо а изнутра труо систем који се једва одржава на ногама.

Ајмо два пута да отворимо свечано реновирану школу. Нема везе и трећи ћемо пут само да нас камере прате. Нема везе што је то срамота јер наши образи дебљи су од ђона. Ајмо да глумимо успех пред народом како би народ испао глуп и гласао СНС. Када је ова коалиција правила овакве лоше потезе замислите нову која нам се спрема. СНС-ДСС-Нова Србија. Три странке једна кофа служила. А сада нова коалиција СНС-СПС-ПУПС-ЈС-Љајићи. Брале мили ко ће то да нарани буџетом? Мала бара а превише крокодила. Гласајте за ову коалицију да би пензионери из ПУПСА имали функцију и плату.

Оно што њих брине је да не изгубе, не због пораза већ због страха ако неко дође може да види шта су радили па самим тим затвор некима не гине. Опозиција је решена да уколико победи, све мора на чистац! Сви који су имали икакве везе у разним мутљажама мораће да одговарају пред Законом. Биће ту занимљивих афера. Зато навијам да победи опозиција да се коначно види какве су “ поштењачине “ били напредњаци. Оно што видимо је да је њима лепо а општина сивило, дно дна, рупчага. У то га је претворила коалиција СНС-ДСС-Нова Србија. Замислите само шта ће да буде када напредњаци крену са СПС, ПУПС, ЈС и Љајићима? Плус ту им је сателит ДСС.

Због тога их треба казнити на изборима.

 

Advertisements