Бобан Вукосављевић кандидат за председника општине Косјерић!

Сви ми памтимо стари Косјерић препун људи, врцаве омладине и мангупарије која се ослони на ограду моста па шмекају лепе жене. Мора да им је у ушима шапутао Џони Штулић ‚‘Лепе жене пролазе кроз град ‚‘. Варош је била једна кошница саткана из различитих прича, углова живота. Клинчадија је носила лопту да би се старији играли па им је била велика част да је донесу кад она одлута ван игралишта. Брачни парови шетали су се центром а одмах од моста где спава Хотел некадашњи Скрапеж могао си да видиш легенде вароши. Шустер поправља ципеле, тетка Ема у трафици збија шалу са муштеријама а увек насмејан и вечито љубазан Жарко Вукосављевић кога и данас дању кроз сећање угледам како излази из дворишта. Увек педантан, увек се јављао свима па и нама деранима. Жарко Вукосављевић је имао своју чувену продавницу текстила. Чак и мој покојни отац ту је узимао одела. Симбол једног културног времена где смо се сви поштовали. Кућа која се гледа са поштом и некад док фотографишем стичем утисак да џакају о добрим старим временима. Да ли су превише далеко та срећна времена међусобног поштовања и културе? Можда имамо шансе, а шансу морамо искористити ДОК НЕ БУДЕ КАСНО! Скоро сам упознао Бобана Вукосављевића. Нисам знао да је он син чувеног Жарка који је често био инспирација мојих текстова о старим временима.

Boban
Бобан Вукосављевић – Окац   фото: Иван Стефановић

Локални избори се ближе у Косјерићу а Косјерић никад суморнији, никад празнији јер нема оних који би хтели да врате осмех на улицама, да покажу љубав према народу и потребну љубазност. А онда се десило и то да је Бобан Вукосављевић кандидат за председника општине Косјерић. Није члан ни једне странке али га подржавају они који су схватили квалитет овог човека. Стручан и сталожен, љубазан али прецизан, толерантан али у правилима неумољив. Бобан Вукосављевић је носиоц листе коалиције ДС-СПО-ЛДП Косјерић. Слоган коалиције се потпуно уклопио у ову причу а он гласи “ Док не буде касно “. Ко може да врати светло светле прошлости ове вароши него потомак оних који су чинили светло. Бобан Жарков Вукосављевић има моју подршку јер желим културне људе на челу општине, желим човека са манирима и ставовима. Желим школованог председника општине који ће људски решавати проблеме свог народа. Желим човека који ће савесно обављати свој посао са народом јер тако се то некад радило а Бобан Жарков Вукосављевић то зна, уме и може. Желим председника општине Косјерић који има тим људи који ради за опште добро а не за своју дружину. Због тога после дуго времена имам за кога да гласам у Косјерићу. Искористимо ову шансу ДОК НЕ БУДЕ КАСНО!

grupna 2jpg
Бобан Вукосављевић са кандидатима за одборнике      фото: Иван Стефановић

“ Желим да помогнем, да са вама зауставим ову агонију која траје четири године у општини Косјерић. Бићу свима председник општине никог нећу делити на страначке припадности. Бићу неумољив за све оне који су имали удела у свакој малверзацији а знам како могу да их откријем. Не обећавам куле и градове али обећавам поштење и тимски рад да покренемо све оно што је заустављено а то су прво међуљудски односи. Ако будем изабран за председника општине Косјерић, бићу присутан у сваком селу, трудићу се заједно са својим тимом да сваком грађанину општине Косјерић помогнем. Поштоваћемо законе, поштоваћемо наше грађане и трудићемо се да им вратимо осмех на лицима . “ Јуче нам се обратио Бобан Вукосављевић носилац листе ДС-СПО-ЛДП – “ Док не буде касно “.

Бобан се не крије иза имена лидера странке, он није члан ни једне партије. Тим људи који је стао уз Бобана Вукосављевића не крије своја лица као што то чине неки. Ово је тим људи који жели промене.

Помогнимо Бобана Вукосављевића да постане председник општине ДОК НЕ БУДЕ КАСНО…

Advertisements