Лепи Брка ;)

Лепи Брка ту је где се добро крка. Али то је познати кулинар са телевизије и зна да кува а није ни председник општине. Брко је надимак везан за људе који су оћелавили па пустили бркове али наш Брко инспектор не служи Закону него Милијану Стојанићу и оном његовом ортаку Маљевићу. Брко је ловац и уловио је милост власти па запуца тамо где му власт каже. Но, шалу на страну ево о чему се ради.

17555100_1454346561295647_354016188_n
Ко је ово одобрио???

Пре десет дана коалиција ДС-СПО-ЛДП поднели су захтев да се постави билборд код моста до хотела Олимпик. Али Бркица то све време одлаже и развлачи. Ствар је кулминирала када је јуче одбрусио представнику ове коалиције да је на одмору и да му троши драгоцено време! Али Брко овог пута као трапави инспектор Клузо исприча причу која воду не држи. Ако си већ на одмору што те је видело буљук људи да се возаш службеним возилом??? И ко је госн. Брко дозволио да се окачи Вучићев транспарент баш на том месту?

Дакле, за једне не може за друге може.

Инспектор Брко мора да схвати једну ствар а то је да спроводи Закон и да Закону служи а не хировима Милијана Стојанића и Зорана МаЉевића. Они су сменљиви и потрошни као и сваки политичари али ти Брко си на сталном радном месту од Закона! Закону служи а не њима двојици. Они ће отићи а ти ћеш остати на свом радном месту али неко ће почети да се распитује како си ти радио и шта си радио као инспектор. Знаш, то што си послушан Милијану а не Закону зове се кршење једнаких права нас грађана којима ти треба да служиш.

Да ли ће билборд бити постављен не знам али знам да се Закон не поштује због бахатости председника општине. Закон је недодирљив и једнак за све. Транспарент СНС-а који вија код моста је синоним незаконитости! Синоним власти Милијана Стојанића. Због тога што се не поштује Закон они морају да оду са власти и она власт која дође после њих је дужна да спроведе детаљну истрагу шта су радили. Они морају одговарати пред Законом!

Закон се мора поштовати јер је створен да би друштво функционисало. Оног момента када се закон кроји по вољи власти није Закон већ диктатура…

Advertisements