Ајмо маторци нисмо још за старо гвожђе ;)

5 апр 2017 од Иван Стефановић

Деца су устала, матори филозофирају да су они то већ прошли и да су као најме паметнији. Имамо и оне који само износе теорије завере. Имамо и оне који су патриЈоте велики срби са наглашеним “Б “ у срБском а не српском. Имамо четнике из партизанских филмова који би да изађу и премлате ове пијанице и дрогоше стране плаћенике док не буде први Равногорски скуп пијанаца у шајкачама. Имамо власт која пљује на нашу омладину из петних жила док се њихови клинци бахате по улицама прескупим аутима и потроше по сплавовима за ноћ оно што неки гољо заради за три месеца код приватника. Имамо све осим једне ствари коју нам деца поручују а то је борба за достојан живот!

Они који не изађу на протесте су исти они који преко Фејса критикују апстиненте на изборима. Заправо то су ти који нису ни гласали. Тражимо уједињење опозиције која за време избора то није урадила. Ево, деца нам дају шансу да се улијемо у ту младу реку да је набујамо својим телима, умовима и вољом за промене.

Маните ме се јефтиним причама да то спонзоришу амери да разјебу Србију. Чекај мало да вас нешто упитам.

Бошко Обрадовић вам је НАТО плаћеник а Вучић седи поред Бил Клинтона у Америци. Саша Јанковић вам је издајник и убица а код Вучића Шредер држи говор виновник бомбардовања Србије. Опозиција вам је западна творевина а Тони Блер саветник Вучићу. Сви смо издајници док Вучић лиже дупе Меркеловој. Па да ли ви видите шта трабуњате лебац вам пољубим???

444444

Протести ће показати праву истину ко је ко. Ја дајем потпуну подршку младим људима. И ја сам био некад на улици против диктатора. И мене и моје другаре су режимски медији називали дрогошима, пијаницама, развратницима, порснулом младошћу, страним плаћеницима и издајницима. Називали су нас они који су сада на власти поново. Ми смо тада погрешили што смо мислили да је пети октобар био довољан. Нисмо требали престати са скуповима док се сви не позатварају. Али неискуство наше на њихову радост дало им је поново шансу да покрену ове сендвичаре који су постојали и деведесетих. Окураже они тако буздоване, напаљене патриЈоте и разне ликове којима се лако манипулише. Е такви дођу па нам прете и пљују нас. Не смемо овој деци данас потурити ногу! Не смемо им одузети будућност! Ало, вршњаци моји и саборци деведесетих, шта то радите за име Божије. Тргните се из ове јебене апатије, помогнимо својим искуством овој омладини и штитимо их од битанги!

Еј, сетите се енергије уз ритмове Џонија, Милана, Гоблина, Брејкерса, Чорбе и сијасет ангажованих бендова који су нам били  велика снага да крчимо мрак светлом. Још нисмо матори, још у нама има оне снаге коју су нам крали исти они који би да украду и овој младости оно наше а то је “ Бити исти, бити посебан, бити слободан, бити само свој“!!!

Јебе ми се више за све вас који само серете неке завере и делите се на јебеног Трампа и Путина. Ја живим у Србији и не интересују ме ваше газде које бирате. Ја само желим “ Бити исти, бити посебан, бити слободан, бити само свој“!!! Досадили сте нам свима са теоријама завера, страних плаћеника и осталим причама доконих људи. Живот прође а живота нема, а кад ћеш живети?

Викали смо БАНДО ЦРВЕНА и сад можемо да вичемо јер су ту и они заједно са црнима.

222

 

Advertisements
%d bloggers like this: