Слободан Бобан Вукосављевић кандидат за председника општине Косјерић

5 апр 2017 од Иван Стефановић

17523335_2241616259397918_2194273584117009413_nКандидат за председника Општине Косјерић, на локалним изборима 23. априла, испред коалиције под бројем ТРИ – „Док не буде касно“, је господин Слободан Вукосављевић.

Ми немамо разлога да се кријемо иза имена других популарних политичара, јер нико од њих неће водити нашу општину, већ поносно стојимо иза човека чија богата биографија сама говори о његовој стручности.

Слободан Вукосављевић је рођен 12. новембра 1958. године у Косјерићу, где је завршио основну школу. Матурирао је у гимназији у Пожеги, док је звање дипломираног економисте стекао на Економском факултету у Ријеци.
Војни рок је служио у Сомбору.

Пословни успеси почињу у „Меркатору“ где је одрадио једногодишњи радни стаж као најбољи приправник у историји „Меркатора“. Одмах након тога постаје шеф информатике у истој фирми, где је радио прве инсталације рачунара и оперативног система „MS DOS“.

Почетком рата 1991. године, прелази у „BIO – HIT d.o.o.“ – оснивача „KOPITARNA d.o.o.“ Словенија, на место директора.
„BIO – HIT d.o.o.“ Београд се бавио трговином обуће и ХТЗ опремом, а једно време је био и испоручилац ХТЗ опреме Цементари Косјерић, Колубари и Термоелектрани Костолац.

Од 2004. године прелази у ново предузеће „KOPITARNA d.o.o.“ Београд, чији су оснивачи Словенци. У новом предузећу је био директор до 2013. године. Ту је, као директор, водио једну од првих „greenfield“ инвестиција везану за фабрику за производњу калупа. Велики део производње, од око 80%, био је извозног карактера.

Од краја 2013. године ради као финансијски директор у фабрици обуће „EUROCONFORT d.o.o.“ која 98% својих производа извози у Немачку и Италију.

Као директор словеначких фирми, у периоду од преко 20 година, сусрео се са многим великим привредницима, финансијским експертима и директорима. Стекао је својим радом и велике пријатеље као што су господин Војко Капус, финансијски саветник председника Општине Блед, као и госпођу Силву Жвар, директорку „Bosch“-а за југоисточну Европу.

Да ли ико, након читања ове биографије, може да сумња у стручност и образовање будућег председника Општине Косјерић?

Advertisements
%d bloggers like this: