Вучић кандидат за председника општине Косјерић!!!

8 апр 2017 од Иван Стефановић

17760230_1733765236637211_464478734341180404_nНапредњаци у Косјерићу коначно су почели да граде и раде за општину. Јуче је заустављен саобраћај како би се окачио нови транспарент кандидата за председника општине Косјерић Александра Вучића. За медије одлазећи председник општине Милијан Стојанић је рекао:

“ Ево, у рекордном року смо успели да заменимо број 6. и ставимо број 1. Ја желим све најбоље мом наследнику Аци Вучићу којем желим победу на локалним изборима у Косјерићу и да још боље од мене је води…“

Неки злуради су помислили да је Вучић прешао у табор Саше Јанковића јер до јуче је био број шест а ето данас борој један…

СНС Косјерић је презадовољан овим пројектом шест у један и обећавају да ће још мењати бројева ако народ то воли. На питање медија како су успели да убеде Вучића да се кандидује за председника општине Косјерић, председник О.О.СНС Косјерић је рекао:

“ Па нисмо га много убеђивали, одушевљено је одскочио са премијерске фотеље и прихватио и сада је П.П.П.П. што значи председник Србије, премијер Србије, председик СНС-а и будући председник општине Косјерић. “

Одлазећи председник општине Косјерић Милијан Стојанић јуче је и свечано отворио мостић на реци Скрапеж.  На питање зашто није мост прешао обалу одлазећи председник је оптужио опозицију да је деконцентрисала извођаче радова турајући билборд кандидата број 3. Бобана Вукосављевића.

17760155_10210529934739418_4931422227410743968_n

Овај мост је епохијално дело стручног кадра Милијана Стојанића. Милијан се нада да ће његов наследник Аца Вучић исправити овај мост. До тада грађани са друге обале моћи ће мердевинама да се попну на мостић.

Радисав Ђокић је презадовољан овим мостом јер ће моћи комбијем брже да превози бабе и деде да гласају за изборе…

Александар Вучић нам је рекао да је одушевљен што ће имати уз себе Зорана Урошевића као саветника и што ће ту бити млади социјалисти и малени Љајцеки уз њега. Посебно је нагласио да ће ПУПС овде преузети пошту и поштанско сандуче. Пензионери ће радити сваким даном од 07 до 12 часова као држачи поштанских сандучати. Свако ко уплати држача имаће га пред капијом. Љајићевци добијају ТОК ( туристичка ). Ево већ су увежбали да упознају свој крај развозећи бираче до гласачких јединица. Социјалисти ће узети вртић јер само они имају морално право да уче децу како мењати мишљење због личне користи.

То нам је укратко рекао будући наследник Милијана Стојанића Ацо Вучић…

Advertisements
%d bloggers like this: