Ооооо народе мој!

9 апр 2017 од Иван Стефановић

Да ли ће народ у Косјерићу насести на исти трик још једанпут? Да ли ће народ гласати број 1. јер поред њега пише Алесандар Вучић а не Милијан Стојанић? Два пута када неког зајебеш на исту фору дијагноза је “ будале “. То су чињенице драги народе, мештани општине Косјерић. Био је Вучић на листи и први пут и њега сте гласали и добио је Косјерић најгору власт у историји ове мучене општине. И још се сећам човека који ми ономад рече: “ Ја нисам гласао за Клапса ја сам гласао Вучића “… Да ли ћете се опет чудити и после ових локалних избора који нам следе?  Смешни су нам они који кажу ако победи овде опозиција није добро јер је Вучић на власти. Па имасмо четири године Вучићеву власт у Косјерићу и шта нам је било боље? Читам изјаву Милијана Стојанића за Политику. Човек радио, изградио само што се то ништа не види. Лаже у свом маниру и сервира приче из непричаве.

Ова листа окупљена око СНС-а у Косјерићу је као киндер јаје. На фолији слика Вучића са бројем 1. А кад отвориш испадне Милијан и његова свита!

Колико су очајни ево растежу поставку оног смешног мостића данима само да би тупави идиоти рекли: “ Ето, Милијан гради, њега да гласам “. А у парку преко пута хотела рупе се појавиле. То је оно њихово чувено калдрмљење које нису знали како се изводи. А мостић као из вестерн филмова као мали индустријски мост предвиђен за теретне возове. Бео и дречав у маниру кичераја која је симбол ове власти. Онолика конструкција за обичне шетаче је смејурија инжењерства. Па знате ли ви ишта нормално да направите Бога вам пољубим?

DSCF0035

Нови мостић је ужи од старог дрвеног. Али ова ограда и носач конструкције је толико беспотребна да је и иритантна. Као да је Скрапеж у клисури и само фали парна локомотива. Бар да је боја другачија па и некако. Зар нисте могли да изаберете неко лепше решење него баш ово најружније?

Власт која је четири године радила само наопако сада очекује да је опет изгласате. Еј, народе! Видите ли ви какав је Косјерић? Јел се сећате града који је сравнио села и усеве? Да ли се сећате свега што вам је ова власт обећала? Јесу ли ишта испунили? И дозволићете да вас у време гласања извлаче напоље ко стоку само да би њих гласали. Превозиће вас, ма све ће вам урадити тај дан а после вас неће видети као смрдљив сир.

Обраћам се вама варошанима да више себи не дозволите срамоту да у једној градској јединици побеђују геаци. Да ли сте ви слепи код очију? Кога то гласате? Напредњаке који су вам варош свели на тишину, на сивило, на ништа? Деца вам немају где да проводе слободно време. Немају ништа ни биоскоп, немају никакав културни живот јер гласате за људе који не би препознали културу па да им падне на главу. Да у једној градској јединици ви дате Вучићу преко 130 гласова. Па добро људи моји шта је вама више? Јел хоћете и сада да гласате Вучића? Јел хоћете и даље да нам нестају мале продавнице, да нестају трафике, да нестајемо један по један? Јел хоћете да вам варош пређе у приватно власништво? Па где вам је достојанство нестало сунце вам калаисано??? Где су потомци оне господе која је ову варош красила? Где су они варошани што су пркосили свакој диктатури? Где је она усправна варош нестала? Јел хоћете да вам ђилкоши владају још четири године? Ако хоћете онда срећан пут и немој ко да је кмечао после…

Ајд сад тако…

Advertisements
%d bloggers like this: