Стигли у Косјеру Вучићеви сведоци…

10 апр 2017 од Иван Стефановић

Као што сам већ предвидео ево обистинило се стигла секта у Косјерић. Вучићеви сведоц17888765_10210656805869813_171117388_nи дошли да сведоче да нам је господар поручио да гласамо Милијана Стојанића. Довели поново са стране активисте са белим мајицама АВ-а. Па да ли те је бар мало срамота председниче општине Косјерић. Немате ваше људе и активисте. Срамота их да се бламирају па сте довели ове мученике напредњачке да нас пописују.

Гласајте Милијана милом или силом. Искрено речено гади ми се све колико сте ниско пали само због власти. Ало, изађи човече својим именом на црту својим грађанима, што се кријеш иза Вучића? Да ли ти је Зоки Маљевић срећан? Јел спремио маљеве?

Било је избора и избора али овакве ствари нису се дешавале од како је Вучић дошао на власт. Не могу да схватим да ви поред толике коалиције немате своје активисте да раде кампању него доводи вам Селаковић 20 иксана да агитују за вас. Још да ми дође у двориште то нешто у мајици и позвони да ме нешто пита. Море МРШ’ кући и питај маму и тату кога гласају!

Имате једноставно решење старе српске масне речи за такве: “ МРШ’ МОРЕ “ !

А госпођа наша суграђанка, пензионер вода их и бламира себе не схватајући да ће проћи и ова прича али остаје у сећању ко је шта радио.

Чим осете прпу да губе они плачу и доведу са стране неке телетабисе који иду без икаквих манира да узнемиравају грађане. Заиста народе ако сад дозволиш себи бламажу и подржиш ову срамну коалицију око СНС-а онда ћао и више се не познајемо…

Него, дал’ ће да уведу страначки час кретања, да се јавим и набавим аусвајс, јебига морам ићи до продавнице 😉

Advertisements
%d bloggers like this: