Крпа више не вија над мостом

11 апр 2017 од Иван Стефановић

Напредњацима неко ноћас револтиран скинуо транспарент Вучића код хотела Олимпик. И дигла се ту фрка ко да је неко украо олимпијску чесму у парку па је штета. Искрено речено све нас нервира ова лаж где се потура Вучић као носилац листе коалиције СНС-СПС-ПУПС и Љајцеки. Као да је он кандидат за председника општине а не Милијан Стојанић. Иритира народ бахатост ове власти где се зауставља саобраћај по вароши како би они качили оне крпе где једно те исто стоји само бројеве мењају. Ја искрено и разумем гнев људи јер им је све препиздело. Која бре бржа, јача и боља Србија? Који бољи живот? Све сте нам уништили а сада браните ваше плате, постојеће и обећане функције. Сав овај циркус је заправо одбрана ваших плата постојећих и будућих.

А онда стижу упозорења да ће билборд на коме је кандидат за председника општине Косјерић Бобан Вукосављевић завршити у Скрапежу. То и да урадите само ће вам се обити о главу јер народ види све. Овде у Косјерићу сви учесници на локалним изборима се боре својим именима и лицима, само сте ви Александар Вучић. Само ви доводите 20 елебака да узнемиравају грађане. Само ви нешто радуцкате пред изборе а за време мандата пуните себи џепове.

Дакле, ништа ме неће изненадити па и билборд ДС-СПО-ЛДП коалиције да плива у реци. То што су људи огорчени на вас и натера их да вам поцепају транспарент или плакат то не значи да је то команда неке странке. Мада искрено речено не знам ни шта има ко вама да се више правда, са вама нема културног обраћања ви то немате. Са једне стране да сте фер према другима можда бих осудио овај потез али ви то просто нисте и нећу осудити овај потез. Шта сте све радили пре четири године са оним вашим активистима требао би народ да вам све поцепа. Еј претили сте људима, ударали и заплашивали.

Сва срећа да сам јуче био кући, да прођох градом у то време сигурно бих био оптужен као вандал. Ја вам нећу рушити сличице које качите, ја рушим вашу власт и кад тад ћу то успети 😉

Због неке крпе коју сте исцртали треба да младе јури полиција, па смешни сте и јадни  превише…

Advertisements
%d bloggers like this: