Посрнула Косјера зарђале кутлаче

12 апр 2017 од Иван Стефановић

Локални избори у Косјерићу попримају полако невиђену најезду министара из власти који нас нису видели ко смрдљив сир за ове четири године. Али сад је битан резултат на гласању да би статистикама Вучић вијао на Пинку и трљао о нос опозицији. То је једина сврха свих ових парада и шарада у Косјерићу.

Поново обећавају радна места у фазону лако ћемо 😉 Министри опседају села а чак и председник Бајине Баште помаже Милијану у кампањи. Ту су и активисти који нам досађују сваки дан. Вучић мора победити у Косјерићу по сваку цену а то што ће његова победа донети власт Милијану Стојанићу е то је сасвим неважно. Насипају се сокаци по селима, прилази до њива, ма наједном воле село. А сељак ко сељак дај шта даш јер после избора неће добити ништа више. Е ту смо ми увек пали на логици, на моралу, на разуму. Дај ми сад приколицу шљунка и ево ти глас а после ћу ја некако преживети четири године. И тако сељак своју кичму ломи тракторима, плуговима, будацима четири године а победник Милијан са својом свитом сваког месеца у џеп тури дебелу плату. Руке му немају жуљеве, леђа га мало боле од фотеље, на сунцу се не пече, на киши не кисне, по зими се не мрзне. А ти сељо дао си му глас за пар лопата насипа које ти прва киша разнесе по атару.

DSCF0134

Секта у Косјерићу

По вароши облећу нам око куће дечурлија из Пожеге и Ужица. Потурају туђу децу народу на расположење јер своју неће да троше. Иду ту и по неки мученици којима обећају ситне приче са великим насловима. Ту су и радници из вртића неки који водају ту јадну децу да би тефтерили сигурне гласове. Косјерић је ових дана слика и прилика да видимо морално посрнуће нације, човека и културе.

Сигуран сам да су спремни да врше насиље над нама само да би победили. То више није демократија, то више није избор, ово је демонстрација силе и беса локалних функционера који дозвољавају да им своје суграђане подцењују испред прага.

17916186_1475417195855250_1784867688_o

Радиш мало у општини па мало за кампању у радно време. Држава то смо ми АВ Милијанови…

Сви ови који су на функцијама и ови којима су обећане исте, спремни су да нам кичме ломе јер превише су загризли разне повољне послове, договоре и зараде. Њима је само важан кеш и престиж а ви који се за њих борите бићете оне кљусине које упрегну да вучете приколицу на којој седи та  иста господа. Колико су вам мозак испрали, нас који се противимо диктатури мрзите и сматрате нас душманима. Драге моје кљусине што изгинусте борећи се за Милијана а самим тим за своју сопствену трагедију ако до сада нисте схватили да сте већ једном испали магарци ја вам заиста не могу помоћи. Први пут када се Милијан кандидовао за председника звао се Вучић а не Милијан ево исто то сад ради. Обећава вам човек све живо а после вас не ферма ни за ич’ што би народ рекао.

Осећам се у Косјерићу као јевреј у Берлину 1939.г. Жигошу нас и тефтере на ове и оне. Презиру нас, подривају нас, пљују нас и измишљају бестидне лажи. Милијан ако победи ја му нећу писати захтеве за ово или оно, ја ћу писати сваки дан Александру Вучићу као председнику општине Косјерић. Сви ћемо то да радимо јер код нас се очигледно кандидовао Александар Вучић а не Милијан. Па због тога логично је да све проблеме у општини износимо писмено директно нашем председнику општине Косјерић Аци Вучићу. Што да пишемо овом овде неважном неком Милијану који се крије иза АВ-а.

Него, кад долазе они што бију и јесу ли маљеви спремни? 

Advertisements
%d bloggers like this: