Бљутава кампања Милијана Стојанића

13 апр 2017 од Иван Стефановић

Нема ко а да ових дана није осетио бес и горчину у вароши Косјерића. Слушам људе, читам статусе по фејсбуку. Људи су пренеражени сценом где наши косјерци водају неке типове са стране што улазе народу у дворишта, куцају на врата по стамбеним зградама. Пописују народну слободну вољу гласања. Нуде старим и болесним превоз до бирачког места.

17903869_10210587304813634_1326726725022327438_n

Кабадахије пролазе улицом Косовских јунака…

Шта све ово треба да значи Милијане Стојанићу? Шта све ово треба да значи господо из СНС-а, СПС-а, ПУПС-а и Љајића? Јел ово ваша демократија? Јел ово култура? Јел ово поштено? Узнемиравате народ и кршите основно грађанско право да је гласање нетранспарентно. Ово је очит вид пресије на колебљивце. Оно што тек забирњава је да знају тачно ко је опозиција а ко не. Тамо где су погрешили бивају истерани. Личе на утериваче дугова. Парадирати улицама у страначким одорама и непристојно питати за кога гласати или да ли ћете нам дати глас је јако неотесано и безобразно. И ко може нас грађане да заштити од оваквих појава? Коме да се обратимо?

Није сваком пријатно да му се троје појави непознатих људи пред праг. То је врло узнемиравајуће. Ова насилна кампања СНС-а је превазишла све мере и границе уљудности. Ако сте били успешни за ове четири године, па што нам тако нападно радите кампању. Турате плакате, подижете оне крпетине да вијају улицама, упадате нам у дворишта. Па што сте се усрали од избора??? Кад сте тако успешни чему ова шарада?

Водите кампању Вучићевим лицем, злоупотребљавате државне ресурсе. Замазујете очи народу са насипима. Па где сте били ове четири године? Колико сте зарадили а колико сте потрошили?

Сејете народу страх и то поготово старијим људима. Нама који знамо какви сте и познајемо законе сте више смешни него опасни. А знате ко примењује силу? Па они који немају никакав аргумент за своје поступке. А ви сада на силу желите да гласамо Милијана Стојанића. Мислио сам да тај човек има душе и да није толико забраздио али сад видим да сам се преварио.

Не схватате да је народ бесан! Огорчен! И да је питање времена када ће кап да прелије чашу. Упамтите добро да је косјерски инат чудесан! Ми смо овако разједињени али кад крену на нас спонтано се удружујемо. А ви тренутно опседате Косјерић пожежанима и ужичанима из СНС-а.

Него, кад долазе батинаши и јесу ли спремни маљеви??? 

Advertisements
%d bloggers like this: