Памет у главу и заобићи број 1.

18 апр 2017 од Иван Стефановић

Потпуно је апсурдно причати да је глупо да победи опозиција јер извршну власт чини СНС. Те тврдње су смешне собзиром да је СНС био у Косјерићу четири године и да ништа није урадио за ову општину. Ако мислите да ће Вучић да изручи џакче пара на свако кмечање Милијана Стојанића онда се јако наивни. То што се сада насипају путеви и као нешто ради је игра за престо. Арче се паре без икаквог реда, само да би се ти народе навукао на њих и гласао их у недељу.

97665-milijan-stojanic-kuvar-02-ras-foto-vladislav-miticОпштина је потпуно паралисана страначким системом и народ нема једнака права. Ништа не функционише нормално. Радници у општини су застрашени, неки су привилеговани, неки су под сталном пресијом. Предузећа су упрегнута преко странки и користе се за кампању. То није нормално и у недељу морамо их склонити са власти да би почели дисати слободно. Они су нервозни јер губитком власти губе пуно тога. Прво губе редовне плате које не зарађују радом. Узимају дневнице и путне трошкове. Једни другима срећују разне ствари и због тога вам они ових дана обилазе око сокака, ма све ће да ураде само да се настави бизнис. Ова нова камарила звана СНС-СПС-ПУПС-Љајцеки има само једну паролу а она гласи: “ Ја теби, ти мени “ …

Морамо ослободити од странки просвету, шта има да буде директор средње школе неки напредњак? Изаберите човека ван странке и не дирајте просвету странчарењем. Дом здравља исто мора да буде слободан од политике јер и школа и Дом здравља су установе општег добра и то мора бити светиња коју не смемо прљати политиком.  Не смемо више дозволити да нам странке управљају народним иниституцијама а оне служе свима једнако! Због тога ова власт мора да оде у пензију. Не смемо више дозволити да нам на положајима буду људи сумњивих биографија. Не смемо дозволити више да имамо за председника некаквог кувара који је себи дао за право да носи титулу Академика. Не смемо више политичаре пуштати у управне одборе спортских клубова. Спорт нека воде спортисти. Не смемо више имати ни партијског директора вртића јер ту су деца која се васпитавају моралним вредностима и ту политика нема шта да тражи. Када будемо такве ствари регулисали онда се и неће борити разни мрсимуди за директорска места. Морамо почети да бирамо најбоље за наше школе, вртић и предузећа. Не смемо више дозволити да нам странка намеће своје кадрове који су увек лоши и похлепни. Морамо почети да бирамо способне и школоване људе. Видите и сами докле нас је довело странчарење.

Гледали смо за ове четири године страначка запошљавања и удомљавања. Видели смо на положајима људе који немају ни школе, ни морала, ни угледа а ни успешне биографије. Бирали сте пре четири године Вучића и добили сте екипу Милијана Стојанића. Милијан нека иде у мотел Извор и кува врхунска јела па ће лепо живети од гостију који ће се борити да дођу и пробају та његова умећа 😉 Исто и сада Милијан нуди име Вучића на листи под бројем 1. Али народ је схватио о чему се ради па није више тако наиван. Чујте, може неко  да стави на листу Исуса Христоса али ту листу не чини Христ него тим људи који ће добити функције. Најпоштеније је да се овде бирају најбољи а не да се бирају лидери из Београда. Смешно је и жалосно да гласамо Вучића у недељу а добијемо поново исте људе и плус ове нове из СПС-а, ПУПС-а и Љајцека. Они су већ на коалицији поделили ратни плен, одредили ко ће да узме вртић, Туристичку организацију итд. Па зар ћемо им то дозволити? Хоћемо ли да наставимо ову агонију општине или ћемо у недељу очитати им буквицу тако што нећемо заокружити број 1. !!!

Advertisements
%d bloggers like this: