Завршна конвенција коалиције ДС-СПО-ЛДП Косјерић…

20 апр 2017 од Иван Стефановић

Вечерас у 20 часова у великој биоскопској сали Дома културе, коалиција ДС-СПО-ЛДП “ Док не буде касно “ Косјерић одржала је завршну конвенцију. У препуној сали  видели смо кандидате за локалне изборе, одржани су говори и приказан је један заиста емотиван кратки филм о генералу Срету Малиновићу.

DSCF0056

Фото: Иван Стефановић

DSCF0014

Генерал Свето Малиновић ( фото: Иван Стефановић)

Генерал Срето Малиновић одржао је један заиста громовит говор у знаку подршке кандидату за председника општине Косјерић Бобану Вукосављевићу. Један ратник, патриота и војсковођа наше авијације који не виче напред него замном, вечерас нам је поручио да се не плашимо никог и да будемо решени да се изборимо за бољи живот. Поручио је грађанима Косјерића да у недељу 23. 04. 2017.г. гласају за број 3. Да победи младост, памет и поштење. Да нам општину не воде приучени функционери. Присутни грађани генерала су наградили дугим и громоким аплаузом.

Данијела Радовановић је на један ватрен и конкретан говор указала на бројне лажи актуелне власти. Ту су се обратили и млади људи попут Александра Глигоријевића и Богдана Јоксимовића. На крају обратио се и Бобан Вукосављевић а пре обраћана народ је устао са столица да га поздрави великим аплаузом. Бобан је изнео програм и циљеве са којима ће уз свој тим борити се за бољи Косјерић без лажи и преваре.

DSCF0042.JPG

Бобан Вукосављевић ( фото: Иван Стефановић)

Страх од диктатуре је вечерас побеђен. Број присутних људи је то потврдио. Више се не ради ни о политици, ни о странкама,  ово је борба за живот јер поред ове актуелне власти живота нормалног нема! Четири године ова општина чами и посматра једну групу људи како себи завршава послове преко власти и запошљава у државне јасле своје чланове. А сада, пред саме изборе без икаквог срама и морала дотерали су машинерије да насипају путеве како би вас купили преко тога. Где сте били све ове године господо напредњаци. Где си Милијане Стојанићу био  цео мандат? Сада си се провреднио, сада може све. Ово што ових дана ради СНС са СПС-ом, ПУПС-ом и Љајићевцима је чиста куповина гласова преко насипања путева. То су потези очајника. Када су видели да губе, наједном су схватили да морају нешто предузети и ево машина да гребенају атаре.

Желимо власт која не уцењује! Желимо власт где нам је председник културан и уљудан и има школу  и струку да води један озбиљан посао као што је општина. Желимо да нас нико не прозива и нишани прстом јер не мислимо као они. Желимо да се осећамо као грађани једнаких права. Желимо да имамо председника свих грађана а не као овог актуелног кувара који нас дели на његове и њихове.

Због тога, народе изађи у недељу и гласај број 3.

DSCF0040.JPG

фото: Иван Стефановић

Advertisements
%d bloggers like this: