А сад адио ма колико се вадио…

3 маја 2017 од Иван Стефановић

Untitled-1Поводом изјаве Милијана Стојанића за Блиц линк ОВДЕ можемо само констатовати да је то његова последња политичка лаж. Да му није стало до функције не би се онолико борио за њу. Али након кампање у којој је много уложено пара и труда врх странке схватио је да је СНС у Косјерићу живео од виртуелних успеха и продавања магле. Да је неким чудом СНС у Косјерићу узео већину не би данас читали Милијанову изјаву : “ Нисам болестан за функцијама“. Али после фијаска ајде мало да се перемо од свега.

Но, Милијан Стојанић је давно требао да оде у политичку пензију. Човек није за овако озбиљне функције. Лако је причати да си успешан око лонца и шерпе. Кад погрешиш ти то проспеш и бациш па поново куваш. Али бити председник општине је далеко озбиљније и одговорније. Његове грешке сви скупо плаћамо. СНС у Косјерићу дуго ће имати проблем због лоше политике у Косјерићу. Ово је ипак почетак њиховог kраја јер народ је видео заправо све. Џаба и то што су опет ставили поред броја један име Александра Вучића, џаба и она силна насипања путева, џаба онолико опседање народа са активистима и на крају џаба оних десетак батинаша што су се шеткали у недељу на дан избора. А и џаба силни џипови из Пријепоља. Једноставно догодило се оно што ће се догодити у Србији, СНС је почео да тоне…

Милијану Стојанићу нећемо заборавити много тога а у већини случајева су лоше ствари. Имао је једну симпатичност пре политике али на жалост у политици то није био онај човек кога сам знао.

Трагедија је то што смо изгубили око пет година драгоценог времена под овом накарадном влашћу. Опозиција ће имати хорор у рачунима, каси и општем стању у којем се налази општина уколико обезбеди већину за власт. Опозиција прави велику жртву за грађане јер ако се допусти још један мандат овој најновијој екипи незналица коју поред СНС-а чине СПС, ПУПС и Љајцеки онда можемо слободно да се пакујемо и бежимо са овог Титаника. Но, опозиција једину ствар коју мора да одради и дугује нам а то је да никог не поштеди у свакој малверзацији коју открије. Господо то сте нам обећали и то очекујемо од вас. Покажите нам примером да сада је најмање битно ко ће да буде ово или оно, сада је најбитније да се засучу рукави, да се одричете свих повластица и да видимо да сте заиста такви и даћемо вам поверење за даље…

А Милијанче Стојанче Академик одлази у историју као представник најгоре власти која је икада задесила општину Косјерић. Али! Није Милијан за све одговоран драги мој народе. Има ту једна читава екипа која је саучесник и која мора одговарати за све лоше.

А Милијану желим у приватном животу мира и здравља и да се посвети кутлачи можда овог пута како то и доликује…

Advertisements
%d bloggers like this: