Ко је толико луд да направи власт у Косјери?

20 маја 2017 од Иван Стефановић

Очигледно да је политичка ситуација у Косјерићу више тужна него смешна. Изборни резултати су испали врло чудно и лоше по позицију а и опозицију. Највећи проблем што нико не може да формира власт без ових малих странчица које су преко ноћи на чудестан начин освојиле по два одборничка места. Вулинова странка је имала кампању али и јаку логистику државе. Сетимо се возног парка из Пријепоља, сетимо се дељења пакетића ( уље, брашно, со, итд). А онда са друге стране имамо Поповићеву странку која се није ни видела, ни приметила у кампањи а освојили су два одборничка места. Нису имали ни довољно људи на листи. Онда на дан избора, СНС довезе десетак неких батинаша и као јури Стаматове активисте да не купују гласове. А овамо са друге стране нису пипнули фантоме који су освојили преко 500 гласова без дана кампање. И на крају, напредњацима се то обило о главу.

Мој глас нико не може купити и то је за мене светиња. Али, ови што продају гласове су државни непријатељи. Убице демократије, апсурди слободе. По њима свака шуша која има лове може да дође на власт. Због тога се треба против таквих борити свом снагом. Држава мора такве појаве спречити и хапсити. Ако не одбранимо слободу гласања и своју демократију, ми губимо идентитет нације и слободног опредељења. Неке ствари се не смеју купити ни по коју цену.

Но, то нам је што нам је тренутно на сцени.

СНС има веома лошу екипу људу у својој коалицији. Тројански коњ им је ушао у двориште да они тога нису свесни. Но, они то и заслужују ако ћемо искрено. Уколико се СНС одлучи да направи власт са странкама попут Вулина или Поповића онда су себи окачили млински камен око врата, само ће бити ствар колико им ноге издрже да не падну у дубоки вир. Али, премор и тежина су неумољиви.

Уколико опозиција направи са истим типовима власт још гора је судбина чека. Само би спасила СНС. Стога апелујем да се манете ћорава посла. Пустите да се окупе око СНС-а штеточине које ће на крају сами себе појести.

Уколико се понове избори, излазност ће бити сигурно мања, али оно што сви морају овог пута да ураде је да обрате пажњу на фантомске странке. А СНС да смањи доживљај параноје, изборне грознице, расипништва и бахаћења јер су досадили и Богу и народу. У једној ствари и СНС и ДС морају бити сложни а и остали који су око њих је да буду сложни у бробу против куповине гласова. Схватите људи већ једном да више није поента удомљавање појединаца, ово је алармантна ситуација јер нам требају људи да помогну ову општину а не да седе и сисају државну сису и ладе јајца у бифеу!  Схватите већ једном да више нема времена. Или ћете на крају доживети потпун фијаско када нормалном народу прекипи па вам саопшти своје мишљење палијама преко леђа…

Advertisements
%d bloggers like this: