Дани пишијаде…

29 маја 2017 од Иван Стефановић

Као што сам и писао знао сам да ће ДСС прићи СНС-у. Њихова игра “ вртим се ко чигра “ била је сасвим јасна осим онима који су их гласали. Даме и господо, браћо и сестре, другови и другарице гласачи ДСС-а шта да вам кажем, тако је како је, по други пут вас је ова странка намагарчила. Гласајте их опет да би неколико њих нашло себи функције и послиће 😉 Имају код кинеза да се купе магареће уши па ето чисто да вам препоручим ношење бар два дана у знак захвалности што сте мислили да је глас ДСС-у глас против СНС-а.

867x300_Biraj

Другови и другарице Вулиновци или популарно названи “ Вулинови пајсери “ играли су игру “ хоћу – нећу а’ оћу него се фемкам “. Било је смешно очекивати од таквих да ће стати против владајуће странке. Не знам шта само глуме Поповићеви па се и они не прикључе напредњацима.

Дакле имаћемо коалицију: СНС-СПС-ПУПС-Љајцеки-ДСС-В’ Пајсери, то је 15 одборника а једна кофа служи. Треба подмирити толике апетите. У овој коалицији `имамо најмање квалитетних кадрова, заправо кадрова и нема ово је чиста интересна групација која је поделила финансијски колач звани буџет општине. Они немају програм, немају никакав план за опоравак општине. Заправо како да је опораве они који су је и уништили. Једва чекам да чујем ко је на којој функцији па да организујем дане комедије у Косјерићу назване “ Пишијада “.

Требали би сви ми који прођемо поред општинске зграде да се гласно насмејемо јер то је сада зграда комедије. Била би фора да стане једно десет људи и грохотом се смеје упирући прстом у зграду.

ДСС је спасао опозицију од пропасти. Хвала им што нису помогли да опозиција формира власт. Овако и није то лоше јер ово је сада пут без повратка СНС-у који ће повући са собом читаву коалицију у живи песак. Они мисле да ће четири године да пландују као претходни. Господо, зајебали сте се ко нико до сада. Али, стајаћемо и грохотом се смејати вашој свађи, похлепи и сујети.

Нема нам Милијанчета Стојанчета у овој власти. Главни глумац је напустио представу. Биће без њега мање смешно али више жалосно. Његов наследник тек је почео да глуми и није то то као што је био Милијан. Овај нови је стручан као и Милијан али нема ту тежину хумора као што је био кувар – Академик. Овако имамо камионџију – економисту. Тја, некако је ко ово ново позориште у кући, све је супер ал’ фали Ђуза, Бјела је добар ал’ Ђуза је Ђуза 😉

У сваком случају следе нам весели дани “ Пишијаде “. Какви бре Чобански дани, Пишјада је наша стварност…

Advertisements
%d bloggers like this: