Ово нам је наша борба дала…

16 јуна 2017 од Иван Стефановић

19105564_1921058931516770_1360541035449172139_n„Велики број младих чланова СНС окупио се рано јутрос испред Зграде председништва на Андрићевом венцу, а њихов број је од седам сати непрестано растао“.
„Разлог окупљања била је жеља најмлађих чланова Српске напредне странке да председнику те партије и Републике Србије приреде пријатно изненађење и поздраве га“.
„Александра Вучића су млади СНС-овци очекивали око 7.30 на Андрићевом венцу. Међутим, председник је стигао раније, те им покварио планове“.

Тешко је ових дана Вучићу да се одлучи да ли да буде Бог или Тито. Дилема га мучи јер има и вернике а има и поклонике. Ако се одлучи да буде Бог Саваот онда ће рећи да је он и председник Србије а и премијер. Е то што је премијер женско можемо протумачити да Бог се приказа у другом обличију ал’ је један. Он је и председник СНС-а. Он је свемогућ и једним сендвичем нахрани три аутобуса напредњака.

Шалу на страну, али заиста све постаје тако бљутаво из дана у дан да ће нам постати сасвим нормално да изаберу за премијера лезбијку. А да! изабрали су је већ. Али не смемо бити злуради. Ко зна зашто је то добро. До душе, сви су викали “ Вучићу педеру “ и добили су до душе геј премијерку јер Вучић није хтео да постане баш то али изашао је у сусрет народу своме 😉

titic_vucic

Но, шта фали да Вучић постане друг Тито? Ево само да проради железничка пруга, плави воз се реновира па да крене наш турбо нови Тито да нам маше кроз прозорче воза а ми га чекамо на железничким станицама са све заставицама. Па ту је ношење штафете, па слет на ЈНА стадиону. Па ту је УДБА, па ту је Голи оток, па ту су партијски комесари. Укинемо све партије и оставимо само СНС ко некад КПЈ. “ У ИМЕ НАРОДА “ одузмемо имовине, куће и прогласимо сваког за државног непријатеља. Куд ћеш лепше од тога?

Преко разгласа на бандерама ориће се песма: “ Другарице посадимо цвеће куд Вучићева омладина шеће. Ово нам је наша борба дала да имамо Вучића радикала овај маршала “…

Ми критичари ове власти туцаћемо камен на неком посебном месту за рехабилитацију што би реко народ: “ послали га да се пресабере “. Ко исприча виц о Титу одма да се ухапси јер вређа народног јунака и борца који нам је донео просперитет. Јабоме!

Са друге стране све се то може спровести лако. Зашто су на функцијама разни папци и нестручни људи? Па преко неписмених се све може протурити јер они се не разумеју у законе и правила али једно правило знају а оно је “ страх “. И народ који је опијен медијима сања о новом Титу а заправо добиће КИТУ “ равно до дна “ и то са гласним узвиком Џонија Штулића. Оно што се Србији дешава је очигледно за све паметне људе, али руља која је слепа е њима је ово прилика лепа. И то је оно што нам се дешава да ћемо заиста постати јефтина руља – јефтина радна снага…

А опозиција у Србији ко уцвељена млада, сва подељена и зарољана слини на својој судбини. Сви су важнији од других и сви би да буду перјаница опозиције. Никако да им падне на памет уједињење. То се не ваља и глупо је бити сложан јер сујета царује а Тито пландује…

Koraks marsal vucic

Advertisements
%d bloggers like this: