Подршка за Алексу ;)

13 јула 2017 од Иван Стефановић

Власт је сама по себи нервозна јер јој се постављају незгодна питања. Е сад, поједини ћурани се шепуре над онима за које они сматрају да су слабији. Тако се то десило 2015.г. Мислионик је писао на ту тему ево и линка:

ОВДЕ 

Данас је господин политички запосленик Туристичке / ( ТОК ) засрео Алексу Павловића омладинског акитивисту који је иначе познат по веома конкретним и незгодним питањима за власт. А шта је разлог непријатног сусрета рекао нам је Алекса Павловић:

Данас око 14:27 сати испред зграде општине Косјерић сусрео ме Драган Триповић (који је познатији под надимком Ћуро) који ме је приликом сусрета питао имам ли ја каквих проблема. На моју констатацију на шта конкретно мисли, именовани је мени упутио питање да ли је самном све у реду, наставивши том приликом своју констатацију питањем зашто сам Министарству државне управе и локалне самоуправе упутио допис о нерегуларностима уоченим на Конститутивној седници Скупштине општине Косјерић.

Сви ми нормални грађани имамо проблема са тим да се неко запосли преко странке у ТОК ( Туристичка ) и да нам држи лекције из морала и поштења. Дакле нова коалиција окупљена око СНС-а добила је новог оца Тулидеја који се исто тако понашао. Његов заменик је Ћуродеј који проповеда здрав разум ал’ не онај здрав већ онај Шојићев. Сви знамо да је било нерегуларности на Констутивној седници Скупштине општине Косјерић. Али бахатост неког типа што је се учланио у странку Расима Љајића и који је пре него што се домогао власти пљувао СНС је не само дегутантна него и лицемерна. Господин из ТОК-а је очигледно добио синдром Мартиновића посланика СНС-а. Мартиновић је говорио све најгоре за Вучића да би сада био његов први стуб одбране.

Собзиром да су Алекси и пре претили разни политички подгузи, верујем да се неће уплашити ни овог новог што није свестан колико себе компромитује у својој вароши и околним селима. Куку наопако да су га запослили преко странке у пошту, па био би прави члан бенда “ Нервозни поштар “. То што се неко запослио у  ТОК не значи да је у току закона, морала, знања итд. Паметније је да ћути, да не лупа осим у бенду и да се бахће око рингишпила за Чобанијаду а не да заскаче на младе људе који су прво културни и десет пута интелигентнији од оних којима треба Љајић за крчење животног пута и успеха…

Алекси Павловићу могу само да дам подршку и поручим да могу само да га мерзе. Са тим младим човеком сваки пут је гушт стати и разменити позитивну енергију коју он има увек на претек и дели је несебично само то многи не схватају.

 

Advertisements
%d bloggers like this: