Daily Archives: 21 јула 2017

  1. Стока…

    21 јула 2017 од Иван Стефановић

    Како каже кравица? Муууу! А коњ? Њиииии! А гуда? Грок, грок! Тако се то некад учила деца да мучу, њиште …
    Continue reading