Скупо кошта глас за асфалт…

14 авг 2017 од Иван Стефановић

Гунђа човек па богета све по списку. Одрали га за књиге детету, пукао је преко 16, 000 динара. Гласао је СНС због насутог сокака. И пуно њих кука због скупих књига, малих плата али су подржали СНС на изборима због сто метара асфалтног пута. Добијеш асфалтни пут али га скупо платиш на разне начине јер не мислиш главом већ тренутном потребом. То се зове општа глупост народа.

И кад дођу опет избори ви подржите СНС јер ће вам насути сокак, а после плаћајте све живо држави јер сте то мењали за насипање. Ваш живот је заправо пут без рупе и потпуно је небитно да ли имате систем у држави који функционише по закону. А што је најтрагичније сва та наспиања и асфалтирања путева су урађена на мућку и намештене тендере где сви после деле колач.

Онај што је дао глас за кесу хране продао је могућност да се систем поправи тако што би се са власти скунули лопови а он би имао шансе да се снађе у животу. Овако узмеш кесу, заокружис себи наставак агоније.

Народ пизди, пуцају сви са нервима и стрпљењем. Али ево решења како то спречити. Ево га Вулин који није служио војску као министар Одбране позива народ на војне вежбе. И те генерације које су и ратовале и јебавале се по усраном времену деведесетих морају опет да назувају оне смрдљиве чизме од којих добијеш гљивице, а војни рок не постоји. Дакле једни су осуђени да вазда служе униформу а други ће да ладе јајца по кафићима. И што је жалосно све то командује неко ко није ни служио војни рок. Ко нам је министар МУП-а, неки Неша звани доктор. Најбоље да за министра Културе прогласе власника Информера па да будемо комплетни идиоти у Србији…

Али све сте то ви гласали због јебеног сокачета којег су вам насули. И треба да вас сад мрчу уздуж и попреко. Наивчине!!!

 

 

Advertisements
%d bloggers like this: