Друг Вулин издо наређење ;)

17 авг 2017 од Иван Стефановић

Vulin-izdajnik-600x330Држава из које млади беже масовно, ми матори из дана у дан се проређујемо јер прскамо са здрављем од свакодневних срања која нам се дешавају. Радничка плата негде 20 000 негде 25000 а школске књиге 16000 динара. Држава прсла на све стране. Вођа нам обећава сваке друге године бољи живот. И поред свега десио нам се Вулин као министар Одбране. Човек који није служио војни рок. Човек који позива народ на војну вежбу без и мало стида! Одавно војни рок не постоји па се војно дркање своди на све нас који смо служили војску. Ајде мало да цимам нервозне људе који из дана у дан кипте од проблема. Зовеш нас на војну вежбу пропале војске, да назувамо оне пропале смрдљиве цокулетине од који само можеш добити гљивице на ногама. Зовеш нас Вулине неслужећег војног рока да трошимо време на нечему што знамо. Зови прво себе министре да научиш како се држи пушка, да пуцаш у мету, да мало трчиш под гас маском, да те јебе неписмена будалетина са чварком. Позови и ове који су одавно стасали у војноспособне људе да они науче војну доктрину  јер ми старимо друже Вулине, ми смо ти у већини случајева реуматичари, неуротичари, попиздичари кратког фитиља.

Ђуро вели у “ Балканском шпијуну “: “ Нама ко смета ми га само позовемо у лов “. Да можда нисте решили и нас тако да несрећним случајем елиминишете из политичке игре? Можда грешим душу али вама веровати је исто што и веровати поскоку да неће те ујести ако га помазиш…

Ти друже Вулине да позовеш твоје Јуловце и чланове најновијег назива твоје странке да дођу на вежбу са све петкоракама на титовкама. Да се запева Хеј Словени, Друже Вучко ми ти се кунемо… Овако јебеш нас којима је тога преко главе у животу.

Жалосно је шта радите народу. Жалосно је то што ове битанге митингашке – сендвичарске вам пребацују преко педесет посто гласова па побеђујете. Сви испаштамо због таквих тупаџија. Зовите чланове СНС-а на војну вежбу, их бре има вас ко плеве, таман да их обучите јер то вама треба а не нама. Ви сте браниоци Србије од нас политичког шљама, петколонаша, домаћих издајника. Шта нас позивате на обуку, то вам је глупо, зовите ваше!

Нема данас у Србији веће увреде него кад ти стигне позив за војну вежбу а министар Одбране Вулин није служио војни рок. Јој Србијо набијем те на красни…

 

 Vulin-izdajnik-600x330

Advertisements
%d bloggers like this: